Startpagina
Favorieten

Interview


 
Meneer van den Bosch kan rustig gaan genieten van zijn sigaar en andere dingen al denken wij dat hij wel met van alles en nog wat actief zal blijven...
Meneer van den Bosch kan rustig gaan genieten van zijn sigaar en andere dingen al denken wij dat hij wel met van alles en nog wat actief zal blijven...
Klik op de foto!
MENEER VAN DEN BOSCH GAAT MET PENSIOEN
Geplaatst op donderdag 07 juli 2011

Meneer Van den Bosch gaat met pensioen. En wie van de leerlingen kunnen we daar beter over aan het woord laten dan Joyce van Roessel uit 2D: 'Ja, in het begin kende ik hem net als iedereen: een wat strenge man die in de hal met zware stem riep: Opschieten dames en heren, naar de lessen toe! Sinds ik echter regelmatig mijn arm uit de kom heb, heb ik hem ook op een heel andere manier leren kennen. Hij had zelf ooit ook iets met zijn arm gehad en hielp me de eerste keer direct heel deskundig met het terugzetten van die arm. Ook sinds het een bijna dagelijks terugkerend probleem geworden is, blijft hij me helpen. Hij maakt steeds tijd voor me en met engelengeduld help hij me. Ja, een heel andere meneer Van den Bosch dan die ik kende haha'.

Dit schooljaar vierde hij zijn 25-jarig jubileum waarin hij ook conciërge was en leerlingen tevens met tal van andere problemen hielp, al was het maar het plakken van een lekke band. Al gaat hij met pensioen, bezig zal hij volgens ons wel blijven, want dat zit nu eenmaal in hem. Klussen voor de familie, spelen in het Kaaiendonkse kepelleke d'Askruizen maar ook genieten van een goede sigaar en reizen zullen de dagen al snel vullen.

Als roostermaker wordt hij opgevolgd door meneer Lens. In het nieuwe schooljaar stellen we hem uitgebreider aan je voor.

En om met Mandy te spreken: 'Meneer Van den Bosch, bedankt voor alles!'