Startpagina
Favorieten

Het dagmenu van donderdag 30 augustus 2018

Roosterwijzigingen

Tienerjournaal

BELONING SPELERS FORTNITE BIJ ACTIVEREN TWEESTAPSVERIFICATIE
De populaire game Fortnite beloont spelers als ze hun accounts extra beveiligen met tweestapsverificatie. Met de maatregel hoopt maker Epic Games zijn spelers aan te sporen accounts beter te beveiligen. Gamers die de optie activeren, krijgen de optie om de Boogie Down-dans te doen met een personage. Sommige dansen uit het spel zijn inmiddels razend populair geworden. Ze worden zelfs gebruikt door populaire voetbalspelers om goals te vieren op het veld.

Looks

WO-MANLIKE
Pak
KLEUREN
Ontwerp van Agatha Ruiz de la PradaPoll

 Vaccineren tegen mazelen moet verplicht worden
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Vraag & Antwoord
Stel een interessante vraag en je krijgt onmiddellijk antwoord!Poll

 Ik wens voor 2019 ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiekje!Quest

Beste Q. Gekke vraag misschien, maar botsen regendruppels bij een bui ook tegen elkaar?Lange tijd dachten natuurkundigen dat deze 'botsingen' een verklaring was voor de verschillende formaten druppels. Inmiddels weten we beter, regendruppels raken elkaar nauwelijks.

Hoe groot is dan een regendruppel? De exacte grootte hangt af van zaken als de temperatuur, de zuiverheid van het water en de manier waarop de druppel gevormd wordt. De grootte van regendruppels kan variëren van een diameter van slechts 0,05 millimeter in miezerregen, tot wel een halve centimenter in diameter voor bijvoorbeeld net ontdooide hagel of stortregens.

[Meer]Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd

MAAN
'Wonen er mensen op de maan?'
'Ja natuurlijk, er brandt altijd licht'


 
Effent

KRIJG JE EEN PUNT VOOR VAKQ?
VakQ verandert dit jaar voor de klassen 1 t/m 3. Er worden vooral onderwerpen en opdrachten behandeld die met burgerschapsvorming te maken hebben. Je moet dan denken aan zaken als rechtspraak, politiek, opkomen voor je eigen belangen, meningen onder woorden brengen en uitwisselen, oplossen van sociale problemen, wegwijs worden in regelgeving. Hiervoor krijg je een aantal opdrachten die je gemaakt moét hebben voordat je over kunt gaan. Op deze wijze ontwikkel je tot een kritische, zelfredzame, verantwoordelijke burger.Poll

 Spijbelen voor het Klimaat is nodig
 
 
 
 
 
 
 
 
 Train je brain

Hoeveel woorden rijmen er op 'twaalf'?
Antwoord:

Bespaar je de moeite, er bestaat geen rijmwoord op twaalf. Soumia