Startpagina
Favorieten

Het dagmenu van zondag 23 maart 2014

Roosterwijzigingen

Tienerjournaal

MEISJE OVERLEEFT VAL IN LIFTSCHACHT

Een 12-jarig meisje viel 10 meter naar beneden in een liftschacht in de wijk SoHo in New York en kan het navertellen. Het meisje viel in de schacht van een goederenlift die buiten gebruik was. Ze heeft een aantal ernstige verwondingen opgelopen, waaronder aan haar arm en schouder. Brandweerlieden moesten de liftdeuren open breken om bij haar te komen. Het bedrijf dat verantwoordelijk was voor de lift, ontving een boete van 250 dollar.


WERELDGOAL ENGELAAR
Orlando Engelaar (die ooit nog voor NAC speelde maar nu voor Melbourne Heart uitkomt) maakte zondag mogelijk het mooiste doelpunt uit zijn leven. De rake inzet van de middenvelder wordt in Australië zelfs omschreven als de mooiste goal in de A-League ooit! David Beckham en Wayne Rooney scoorden ooit al eens vanaf eigen helft, Engelaar doet hem dit nu na. Klik hier.
PSV BLIJFT WINNEN
PSV heeft Vitesse (3-1 nederlaag tegen Groningen) gepasseerd en is de nieuwe nummer 2 van de Eredivisie. De 21-voudig landskampioen was zaterdagavond met 3-1 te sterk voor Roda JC, de hekkensluiter van de Eredivisie. De Eindhovenaren hebben nu voor de achtste keer op rij weten te winnen. Belagers Twente en Feyenoord komen dit weekend niet in actie.Poll

 WK voetbal: Hoe ver reikt Nederland?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Vraag & Antwoord
Stel een interessante vraag en je krijgt onmiddellijk antwoord!Poll

 Hoe bestrijden we het pesten op school?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij de beesten af

MAKAKEN
Deze Japanse Makaken mochten zich een dagje vermaken in de warmwaterbronnen in een besneeuwde vallei in Yamanouchi, een stad in Japan.


 
Opdracht

JA DUHHH

Misschien wel de makkelijkste quiz ooit: klikhier.
Poll

 Wie is de knapste speler van Oranje?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Train je brain

Hoeveel kleuren heeft de Olympische vlag?
Antwoord: 6. Vijf gekleurde ringen en het witte grondoppervlak.


 Soumia