Startpagina
Favorieten

Het dagmenu van zaterdag 22 maart 2014

Roosterwijzigingen

Tienerjournaal

HET REGENT AANGIFTEN TEGEN WILDERS
Steeds meer mensen doen aangifte tegen Geert Wilders na zijn uitspraak dat 'er minder Marokkanen moeten komen' in Nederland. Wilders liet zijn PVV-publiek 'minder', 'minder' scanderen. Een Duits persbureau maakte een vergelijking met de Nazi's die ook 'Juden rausch' scandeerden. Van onze school deed ook meneer Chahid aangifte. 'Ik heb een zoontje van 9 die vraagt waarom deze mijnheer dit soort dingen over ons zegt. Wat moet ik antwoorden?' aldus Chahid die zowel een Nederlands als een Marokkaans paspoort heeft, vandaag in BN De Stem.
LEEGLOOP PVV
De PVV loopt leeg. Acht van de negen raadsleden in Almere hebben zich gisteravond gedistantieerd van partijleider Geert Wilders. Ze dreigen de PVV te verlaten. Even later maakte de leider van de PVV in het Europees Parlement, Laurence Stassen, haar vertrek bekend. Ook vier leden van Provinciale Staten van Flevoland lijken de partij de rug toe te keren. Ook zijn er al 2 Tweede Kamerleden van de PVV opgestapt nadat Wilders het publiek 'Minder' Marokkanen in Nederland liet scanderen. Premier Rutte maakte bekend niet meer samen te willen werken met Wilders.Poll

 WK voetbal: Hoe ver reikt Nederland?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Vraag & Antwoord
Stel een interessante vraag en je krijgt onmiddellijk antwoord!Poll

 Hoe bestrijden we het pesten op school?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mooiste plekje op aarde

PERTH
Australië

Liefde en zo

LIEFDE IS WREED
'De liefde is eindeloos wreed, je krijgt haar niet en haat haar, of je krijgt haar wel en dan gaat ze' -J. Slauerhoff


 
Effent

TIENERPARTIJ KIJKT VANDAAG TERUG IN LIVE RADIO-UITZENDING

De Tienerpartij heeft haar werk gedaan en blikt zaterdag in de live radiouitzending Café Centraal van de Orts terug op haar activiteiten. Britt Baak, Rosalie Ladestein, Annelieke van Genk en men. Peeters zullen bekendmaken welke voorstellen worden overgenomen door de politieke partijen in de gemeenteraad.


Popfoto

'BIJNA PERFECT'

Lovende kritieken op het optreden van Beyoncé deze week in het Amsterdamse Ziggodome. 'Een koninklijke ster'  'op eenzame hoogte' en 'bijna perfect' zijn nog maar een paar krantenkoppen.
Poll

 Wie is de knapste speler van Oranje?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Train je brain

Hoeveel kleuren heeft de Olympische vlag?
Antwoord: 6. Vijf gekleurde ringen en het witte grondoppervlak.


 Soumia