Startpagina
Favorieten

Het dagmenu van vrijdag 21 maart 2014

Roosterwijzigingen

Tienerjournaal

AZ NAAR KWARTFINALE
AZ heeft de kwartfinales van de Europa League bereikt. De formatie uit Alkmaar bleef zonder al te veel problemen overeind bij Anzji Machatsjkala. Het in Moskou gespeelde duel eindigde in 0-0 waardoor de 1-0 zege thuis doorslaggevend was. Red Bull Salzburg - eerder winnaar tegen Ajax - werd uitgeschakeld door Basel: 1-2.
SUSAN VISSER IS DE MOL
Susan Visser is de Mol. Dat werd duidelijk in de laatste aflevering van het succesvolle AVRO-programma. De actrice stond samen met Freek Bartels en winnares Sofie van den Enk in de finale.

Het moet niet gekker worden

16-JARIGE MISLEIDT BEWAKING WTC-GEBOUW
Een 16-jarige jongen is er zondag in geslaagd om in het holst van de nacht de bewaking van het One World Trade Center in New York te misleiden en de torenspits van het hoogste gebouw in de Verenigde Staten te beklimmen. Twee uur lang nam hij vanaf het dak foto's van het uitzicht. Het WTC-gebouw was ooit succesvol doelwit van Al-Qaeda dat het gebouw met vliegtuigaanvallen doorboorde en is daarna herbouwd.Poll

 WK voetbal: Hoe ver reikt Nederland?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Vraag & Antwoord
Stel een interessante vraag en je krijgt onmiddellijk antwoord!Poll

 Hoe bestrijden we het pesten op school?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Record

LANGSTE MAN OOIT

Robert Wadlow is voor zover bekend de langste man die ooit op de wereld heeft rondgelopen. Hij was 2.72!!! Hij stierf in 1940 op 22-jarige leeftijd op een moment dat hij nog volop in de groei was.

Voor de opdracht over records ,klik hier. 


Poll

 Wie is de knapste speler van Oranje?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Train je brain

Hoeveel kleuren heeft de Olympische vlag?
Antwoord: 6. Vijf gekleurde ringen en het witte grondoppervlak.


 Soumia